Elvis és Charlie sétát is kapott az adományok mellé

2024.09.13. 13:39 | Heves Vármegyei Kormányhivatal

Az egri állatmenhely védenceit segítették adományaikkal a kormánytisztviselők. A Magyar Kormánytisztviselői Kar területi elnöksége a közelgő Állatvédelmi Témahét jegyében sikeres gyűjtést szervezett Állatokat Védjük Együtt Alapítvány javára.

Kép
b.j.: Nyitrai Beáta területi elnök, Társy Diána, az egri menhely vezetője és Nahóczki Katalin területi alelnök  (Charlei és Elvis társaságában)

Konzervekkel, több zsáknyi táppal és jutalomfalatokkal érkezett az Állatokat Védjük Együtt Alapítvány menhelyére a Magyar Kormánytisztviselői Kar (MKK) Heves Vármegyei Területi Elnöksége nevében Nyitrai Beáta elnök és Nahóczki Katalin alelnök. A kormányhivatal által is támogatott kezdeményezés keretében etetéshez, itatáshoz alkalmas eszközök is eljutottak a közel kétszáz állatot helyben, és több tucatot ideiglenes befogadókon keresztül gondozó alapítványhoz.

A kormánytisztviselők adományát Társy Diána, a menhely vezetője vette át. A védencek köszönetét a rutinos, közel tíz éve az alapítványnál élő Elvis és az ifjú Charlie „tolmácsolta”, hálás farokcsóválásukkal elérték, hogy némi sétában is részesüljenek. A menhely munkatársai máskor is szívesen veszik a segítséget, előre egyeztetett időpontban lehet sétáltatni az arra kapható ebeket. Ha valaki örökbefogadáson gondolkodik, érdemes így kezdenie az ismerkedést.

Az MKK területi elnöksége köszöni az állatbarát kollégák támogatását és nagylelkűségét!

Forrás: Heves Vármegyei Kormányhivatal