Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

„Gyöngyös város közszolgálatáért” díjat kapott a járási hivatal munkatársa

2023.06.30. 12:43 | Heves Vármegyei Kormányhivatal

A köztisztviselők napja alkalmából kitüntetésben részesült Bernáth Ferencné, a Gyöngyösi Járási Hivatal szociális szakügyintézője. Az önkormányzati elismerést csütörtökön a városháza dísztermében, a képviselőtestületi ülés keretében tartott ünnepségen adták át.

Az eseményen Zaja Zoltánné, a Gyöngyösi Járási Hivatal hatósági osztályának vezetője köszöntötte a köztisztviselőket, kormánytisztviselőket és a munkájukat segítő dolgozókat. Kiemelte, az állampolgárok bizalma, a közigazgatás jövője múlik az abban dolgozók felkészültségén, hozzáállásán. Beszédében felidézte a közigazgatás egyik leghangsúlyosabb átalakulását, a járási hivatali rendszer 2013-as létrejöttét és köszönetet mondott a jubiláló Gyöngyösi Járási Hivatal indulásában, folyamatos működésében közreműködőknek.

Kép
Zaja Zoltánné, a Gyöngyösi Járási Hivatal hatósági osztályának vezetője

Idén a „Gyöngyös város közszolgálatáért” elismerést dr. Erdeiné Albert Anikó, a Gyöngyösi Közös Önkormányzati Hivatal szociális és gyámügyi ügyintézője, valamint Bernáth Ferencné, a Gyöngyösi Járási Hivatal szociális szakügyintézője vehette át Hiesz György polgármestertől. 

Bernáth Ferencné pályáját csecsemő és kisgyermekgondozóként, majd családgondozóként kezdte. Később a polgármesteri hivatal szociális ügyintézője volt. 2015-ben az aktív korúak szociális ellátásával kapcsolatos hatáskörök a jegyzőktől a járási hivatalokhoz kerültek, azóta Bernáth Ferencné, Ildikó kormánytisztviselőként szociális feladatokat lát el a Gyöngyösi Járási Hivatalnál. Munkáját hivatásként, kimagasló szakmai hozzáértéssel, felelősségteljesen végzi és személyes közreműködésével is hozzájárul a város pozitív megítéléséhez – hangzott el az ünnepségen.

Szívből gratulálunk a díjazottnak!

Forrás: Heves Vármegyei Kormányhivatal