Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Három kollégánk vehetett át elismerést a nemzeti ünnep alkalmából

2023.03.17. 13:45 | Heves Vármegyei Kormányhivatal

Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter – Ignácz Balázs főispán javaslatára – március 15. alkalmából miniszteri elismerő oklevelet adományozott Bajzátné Farkas Mária főosztályvezetőnek, Sznytné Balázs Katalin osztályvezetőnek és Lukács Balázs járási hivatalvezetőnek. A kitüntetettek az elismerő okleveleket kedden a Várkert Bazárban tartott ünnepségen vették át.

Kép
Bajzátné Farkas Mária, Lukács Balázs, Sznytné Balázs Katalin

Bajzátné Farkas Mária közel négy évtizede dolgozik a közigazgatásban és a pénzügyi terület vezetői ranglétrájának szinte minden fokát végigjárta, jelenleg a Heves Vármegyei Kormányhivatal pénzügyi és gazdálkodási főosztályának vezetője. Munkáját az átlagon felüli elhivatottság, szakmai felkészültség és munkabírás jellemzi. Bajzátné Farkas Mária a kormányhivatal 2010-es létrehozásában, gazdasági szervezetének kialakításában és hatékony működtetésében való részvételével elévülhetetlen érdemeket szerzett.

Sznytné Balázs Katalin, a családtámogatási és társadalombiztosítási főosztály társadalombiztosítási osztályának vezetője 1998-ban kezdte közigazgatási pályafutását a társadalombiztosítási szakterületen. 2017-től dolgozik vezető beosztásban, kiemelkedő szerepet játszott a családtámogatási és társadalombiztosítási szakterület feladatellátásának megszervezésében.

Lukács Balázs közigazgatási szakmai pályafutása 2001-ben kezdődött, 2013 óta a Füzesabonyi Járási Hivatal hivatalvezetője, amely pozícióban azóta is kimagasló példamutatással végzi munkáját. Lukács Balázs nagy hangsúlyt fektet mind a Heves Vármegyei Kormányhivatal, mind a Füzesabonyi Járási Hivatal színvonalas képviseletére, vezetőként személye a segítő szándékot testesíti meg a járás polgármesterei, jegyzői, valamint polgárai számára. Munkáját minden esetben áthatja a szakmai alázat, arra hivatásként, valóban a közért végzett szolgálatként tekint.

Gratulálunk a díjazottaknak!

Forrás: Heves Vármegyei Kormányhivatal