Csütörtöktől szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés

Csütörtök (2024. október 17.) 17.00 órától hétfő (október 21.) 07.00 óráig karbantartás miatt szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Közel négyszáz állásajánlattal készülünk az állásbörzékre!

2024.09.20. 13:52 | Heves Vármegyei Kormányhivatal

A kormányhivatal szeptember 24-én (kedden) Hatvanban, míg 26-án (csütörtökön)  Egerben rendez állásbörzét. A két helyszínen összesen 43 munkáltató, közel négyszáz szabad pozícióval várja az álláskeresőket. Egerben 11 képző intézmény is bemutatkozik, míg a kormányhivatal szakemberei részletes információkkal készülnek a hamarosan induló támogatott képzési lehetőségekről!

A programok célja, hogy a térségben munkalehetőséget kínáló foglalkoztatók és a munkát keresők kapcsolatfelvételét elősegítsük és lehetőséget biztosítsunk a közvetlen, személyes találkozásra.

Mindkét helyszínen – Egerben, a Bartók téri egyetem rendezvényközpontban, Hatvanban pedig a Balassi Bálint utca 12. szám alatt működő hivatali épületben – lehet tájékozódni a GINOP Plusz és TOP Plusz programok kínálta támogatásokról, valamint az elhelyezkedést segítő szolgáltatásokról is.

Állásbörze Hatvanban
Időpont: 2024. szeptember 24. (kedd) 9-től 13 óráig
Helyszín: Hatvani Járási Hivatal - Hatvan, Balassi Bálint út 12.

Képzési és állásbörze Egerben
Időpont: 2024. szeptember 26. (csütörtök) 10-től 14 óráig
Helyszín: EKKE Rendezvényközpont - Eger, Bartók Béla tér 4.

Az egri rendezvényre ellátogatók 11 órától a támogatott képzésekről hallhatnak tájékoztatót, ahol a támogatott szakirányok mellett a képzés idejére igényelhető pénzbeli juttatásról kaphatnak információkat. A munkáltatók számára 12.30-kor kezdődik majd fórum a GINOP programokból igényelhető támogatásokról.

A rendezvények ingyenesek és szabadon látogathatók!

Forrás: Heves Vármegyei Kormányhivatal