Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Újabb elnyerhető támogatások álláskeresők alkalmazásához

2023.02.20. 12:07 | Heves Vármegyei Kormányhivatal

A Miniszterelnökség Területfejlesztési Operatív Programok Irányító Hatóság kezdeményezésére, a konzorciumvezető Heves Vármegyei Önkormányzattal egyeztetve folytatódik a TOP-5.1.1-15-ös projekt. A rendelkezésre álló közel 500 millió forintos keret október végéig 250-300 - munkaerőpiaci értelemben hátrányos helyzetű - álláskereső elhelyezkedéséhez biztosít támogatást a vármegyében.
 

A járási hivatalok foglalkoztatási osztályaira benyújtott pályázati kérelemben bér- és bérköltség támogatást igényelhetnek azok a vállalkozások, akik a programban meghatározott feltételekkel regisztrált álláskeresők foglalkoztatását vállalják.

A közvetlen célcsoportot a Heves vármegyei hátrányos helyzetű munkanélküliek jelentik, elsősorban az alacsony iskolai végzettségűek, a 25 év alatti fiatalok, vagy a 30 év alatti pályakezdő álláskeresők, azonban a program az 50 év felettiek, a GYED-ről, GYES-ről visszatérők, a gyermeküket egyedül nevelő felnőttek, a foglalkoztatást helyettesítő támogatásban részesülők, és a megváltozott munkaképességűek számára is kínál foglalkoztatásukat elősegítő támogatást.

Az október 31-ig tartó projekt három konstrukcióban járul hozzá a munkáltatók foglalkoztatási költségeihez bér- és bérköltség-támogatással. /A munkáltatók számára készített tájékoztató IDE kattintva olvasható./

Részletes információkért keresse a Heves Vármegyei Kormányhivatal járási hivatalainak foglalkoztatási osztályait!

Forrás: Heves Vármegyei Kormányhivatal

Letölthető csatolmányok

Dokumentum címke (kategória, típus)
Felhívások, nyilatkozatok
Közlemények
Pályázatok
Tájékoztató (Kereső kifejezések)

Tájékoztató munkáltatóknak, Heves Vármegyei Kormányhivatal - TOP-5.1.1-15-HE1-2016-00001

Dokumentum admin címke
Dokumentum forrása