Állásbörzét tartanak Szolnokon

2023.09.12. 14:55 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

2023. szeptember 19-én, Szolnokon, az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ aulájában 30 munkáltató több mint 300 állásajánlattal várja az érdeklődőket, munkát keresőket. Az Állásbörzén a szakképesítéssel nem rendelkező álláskeresőknek szolgáltatásokat is kínálnak a szakemberek.

A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal által szervezett rendezvényen, 9.00 és 13.00 óra között megismerkedhetnek az aktuális álláslehetőségekkel, valamint a munkavállalást elősegítő, személyre szabott, egyéni igényekhez igazodó szolgáltatásokkal.

Az állásajánlatok mellett elérhető lesz a foglalkoztatási szolgálat aktuális vármegyei álláslistája is. Az eseményre meghívást kaptak az ingyenes szakképzéseket biztosító helyi szervezetek, így az érdeklődők többek között a vármegyei képzési ajánlatokkal is megismerkedhetnek.

Az ünnepélyes megnyitóra 2023. szeptember 19-én, kedden 9.00 órakor kerül sor. A rendezvényt dr. Berkó Attila főispán nyitja meg, köszöntőt mond dr. Czomba Sándor, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium foglalkoztatáspolitikáért felelős államtitkára.

 

Forrás: Főispáni Kabinet