Átadták a területi Prima Díjakat

2022.09.27. 15:33 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Látványos színpadi produkciók színesítették az idei Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Prima Gálát, amelynek a felújított Szolnoki Szigligeti Színház adott otthont. A nívós eseményen három Prima Díjat, közönségdíjat és két különdíjat osztottak ki.

Kép

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége megyei szervezete immár tizennyolcadik alkalommal szervezte meg a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Területi Prima Díjátadót. Az ünnepi eseményen Prima Díjat vehetett át Darvasi László költő, író, Szűcs Imre fazekas, népi iparművész, és Izaki Maszahiro karmester, Szolnok főzeneigazgatója. Különdíjas lett dr. Boros G. László biokémikus orvos és Lugosi Claudia színésznő. A közönségdíjat Krisztián Károly festőművésznek ítélték.

Kép

A gálán további tíz Jász-Nagykun-Szolnok megyei vállalkozó, szakemberek kiemelkedő munkáját ismerték el díjjal.  Az Év Vállalkozója elismerésben Hoffer Istvánt, az InterJNet Kft. ügyvezetője részesült. Az ünnepi eseményen a kormányhivatalt dr. Katona Károly főigazgató képviselte.

 

Forrás: Kabinet