Életmentő Pont tanúsítását igazoló oklevelet adományozott kormányhivatalunknak az Országos Mentőszolgálat

2024.06.07. 10:10 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Az OMSZ Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezetétől vehette át Dr. Katona Károly, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal főigazgatója az Életmentő Pont tanúsítását igazoló oklevelet.

A Mentők Napján szervezett ünnepség során a mentőszervezet vezetője hangsúlyozta az életmentés fontosságát, és méltatta a kormányhivatal aktív szerepvállalását és támogatását. Az oklevél átvétele szimbolizálja a két szervezet közötti sikeres együttműködést és közös céljaik iránti elkötelezettséget.

Kép

Az Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezet és a vármegyei kormányhivatal már sok éves sikeres együttműködést ápol. Ennek egyik kiemelkedő eredménye, hogy megyeszerte életmentő készülékeket helyeztek el a legnagyobb ügyfélforgalmú épületekben, így jelentős mértékben hozzájárulnak a gyors és hatékony életmentéshez sürgős esetekben. A kormányhivatal nagy hangsúlyt fektet a társadalmi felelősségvállalásra, ezért számos munkatársunk elsajátította az életmentő eszközök helyes használatát. Az Életmentő Pont tanúsítás biztosítja, hogy ezek az eszközök és a velük dolgozó munkatársak minden szükséges előírásnak megfelelnek, így biztosítva a gyors és hatékony beavatkozást vészhelyzetekben.

Kép

Az Életmentő Pont tanúsításának ünnepélyes átvétele az Országos Mentőszolgálat Észak-Alföldi Regionális Mentőszervezetének Mentők Napja ünnepségén nem csupán egy formális elismerés, hanem a közösség egészségének és biztonságának javítását célzó közös erőfeszítések megkoronázása is. Az ilyen események emlékeztetnek bennünket arra, hogy a társadalmi felelősségvállalás és az együttműködés milyen jelentős mértékben hozzájárulhat a közösség jólétéhez és biztonságához.

Forrás: Főispáni Kabinet