Elismerésben részesült dr. Berkó Attila főispán

2024.04.22. 16:18 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

A Polgárőrség Kiemelkedő Támogatója elismerésben részesült dr. Berkó Attila főispán. A Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Polgárőrség Szövetség legutóbbi küldött-közgyűlésén elhangzott: az elmúlt évben is stabilitás és a kiegyensúlyozottság jellemezte a szövetséget.

A Vármegyeháza dísztermében tartott rendezvényen Szabó Zoltán elnök beszámolt az elmúlt évi munkáról, majd megfogalmazta az ezévi feladatokat. 2024 a külterületek biztonságának és az illegális hulladék-lerakóhelyek felderítésének éve lesz – mondta Szabó Zoltán. Az elnök emlékeztette a jelenlévőket a polgárőr törvény változásaira, valamint az idei Európai Uniós és önkormányzati választások rendőri feladatainak segítésére.

Kép

A rendezvényen elismerések átadására is sor került. A Polgárőrség Kiemelkedő Támogatója címet vehetett át dr. Berkó Attila főispán. A kormányhivatal vezetője elismeréssel szólt a szövetség, a kormányhivatal, az önkormányzatok és a szervezetek együttműködéséről, valamint a határvédelemből adódó polgárőri feladatok végrehajtásában végzett szakmai munkáról.

 

Forrás: Főispáni Kabinet