Közel harminc cég kínált munkalehetőséget Jászberényben

2024.05.16. 15:56 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

A kormányhivatal által szervezett jászsági állásbörzén 26 kiállító mutatta be aktuális ajánlatait a megjelent közel hatszáz érdeklődő részére.

A megjelent munkáltatók több mint 500 munkalehetőséget ajánlottak, ezen túlmenően megjelentek a tartósan álláskeresők elhelyezkedését segítő programok, az uniós forrásból finanszírozott bér-, illetve a lakhatási és utazási támogatások, továbbá a rehabilitációs foglalkoztatási lehetőségek, de még a Szakképző Centrum képzési ajánlatai is.

A foglalkoztatási lehetőségeket tekintve a kínálat széles, sokrétű. Többségében az operatív állást ajánlják, de megtalálható munkakör a lakatos, hegesztő, forgácsoló, villanyszerelő, bolti eladó, gyártósori karbantartó, technikus, CNC-forgácsoló. Aki szellemi munkát keresett, az is választhatott a kínálatból, többek között mérnököt és programozót is kerestek a cégek.

Kép
Kép

Az eseményt Dr. Berkó Attila főispán nyitotta meg, ezt követően Pócs János országgyűlési képviselő köszöntötte a munkalehetőség iránt érdeklődőket és a kiállítókat.

Kép
Forrás: Főispáni Kabinet