Közel húsz cég kínált munkalehetőségeket Kunszentmártonban

2024.05.15. 14:26 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

A kormányhivatal által szervezett karrierexpóra Jász-Nagykun-Szolnok vármegyén kívülről is érkeztek munkáltatók álláslehetőségekkel. Összesen tizenkilenc kiállító mutatta be aktuális ajánlatait.

A munkalehetőségek mellett a Karcagi SZC Kunszentmártoni Technikum és Szakképző Iskola, és a kormányhivatal Rehabilitációs Ellátási és Szakértői Osztálya képzésekről, illetve az igénybe vehető rehabilitációs szolgáltatásokról nyújtott tájékoztatást a megjelent közel 240 érdeklődő részére.

A Szabó Gyula Művelődési Központban rendezett állásbörzén négy vármegye – Békés, Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád, Jász-Nagykun-Szolnok – foglalkoztatói vettek részt. Igen keresett munkakör volt a fémipar területén a NC, CNC gépkezelő, esztergályos, hegesztő, lakatos; a mezőgazdaságban az állattenyésztő, továbbá az iparban pedig a gyártósori összeszerelő, targoncavezető, kézi csomagoló tevékenységek iránt mutatkozott nagyobb érdeklődés. Az álláskeresők mellett közfoglalkoztatottak és jelenleg munkaviszonyban állók is érdeklődtek az állás- és képzési lehetőségek iránt.

Kép

Az eseményt dr. Katona Károly főigazgató és dr. Bodor Brigitta, a Kunszentmártoni Járási Hivatal vezetője nyitotta meg.

 

Forrás: Főispáni Kabinet