Csütörtöktől szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés

Csütörtök (2024. október 17.) 17.00 órától hétfő (október 21.) 07.00 óráig karbantartás miatt szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Közfoglalkoztatási Kiállítás lesz Szolnokon

2023.09.06. 12:45 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

2023. szeptember 19-én, Szolnokon, a Hild téren rendezik meg a vármegyei közfoglalkoztatási kiállítást. Az ingyenes programon vásár és kulturális programok is várják az érdeklődőket.

Immár nyolcadik alkalommal szervezi meg a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal a Közfoglalkoztatási Kiállítást, amelyet ezúttal is az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ előtti téren tartanak. A rendezvény elsődleges célja, hogy a közfoglalkoztatók és a közfoglalkoztatás alapjain szerveződő szociális szövetkezetek számára lehetőséget biztosítson eddigi eredményeik bemutatására. Összesen tizenkilenc standnál várják majd az érdeklődőket, akik nem csak megkóstolhatják, de meg is vásárolhatják a termékeket. A kiállítást kulturális műsorok színesítik.

A rendezvényt dr. Berkó Attila főispán nyitja meg, köszöntőt mond Réthy Pál, a Belügyminisztérium helyettes államtitkára és Hubai Imre, a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Közgyűlés elnöke.

A rendezvény 2023. szeptember 19-én, kedden 10.00-től 15.00 óráig tart.

 

Forrás: Főispáni Kabinet