Sikeres volt a kunszentmártoni karrierexpó

2022.09.28. 15:49 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Állásbörzét tartott a Kunszentmártoni Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya. Az érdeklődők száma felülmúlta az előzetes várakozásokat, több mint százharmincan tájékozódtak a munkalehetőségekről.

A kunszentmártoni művelődési házban rendezett állásbörzén kilenc munkáltató várta az álláskeresőket. Többek között recepcióst, asszisztenst, technológust kerestek, de könnyű fizikai munkára is várták a jelentkezőket.  A Magyar Honvédség a szerződéses állomány keretében történő szolgálat lehetőségeit ismertette, a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság képviselői pedig az Iskolaőr és a Határvadász programban végezhető tevékenységekről, ellátható szolgálatról tartottak részletes tájékoztatást. Megyén kívüli munkáltatók is részt vettek az állásbörzén, Szentesről és Kecskemétről is érkeztek cégek képviselői, HR-es szakemberek.

 

A börzén százharminchét álláskereső tizenöt foglalkozási körről kaphatott tájékoztatást. A megjelent cégek képviselői részletes információkat adtak a munkavállalóra váró feladatokról, a munkarendről, a munkakörülményekről, a bérezés lehetőségeiről és a kapcsolódó egyéb juttatásokról.

 

A megyében korábban Szolnokon tartott sikeres állásbörzét a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal, hamarosan pedig Törökszentmiklóson, Mezőtúron és Jászberényben várják az érdeklődőket.

Forrás: Kabinet