A szociális intézményekben dolgozók munkáját méltatták

2023.11.08. 19:05 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

Számos elismerő oklevelet adtak át a Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepi eseményen a szolnoki Vármegyeháza dísztermében.

 

A Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltségének ünnepségén Cser-Kiss Róza igazgató, majd dr. Joó Aranka főigazgató-helyettes méltatta a szociális munkát és az ott dolgozók pótolhatatlan tevékenységét. Ezt követően a vármegye lakásotthonaiban élők műsorát tekinthették meg a vendégek, majd díjátadások következtek.

A Szociális Munka Napja alkalmából dr. Joó Aranka szakmai főigazgató-helyettes a kiemelkedő tevékenységet végző intézményi dolgozók számára adományozott főigazgatói elismerést.

2023-ban főigazgatói dicséretben részesült:

Kép

Árvai Jánosné, a Szociális és Gyermekvédelmi Főigazgatóság Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kirendeltségének szervezetirányítási osztályvezetője

Kép

Ujj Rita, a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye törökszentmiklósi telephelyének munkaügyi ügyintézője

Kép

Kása Mariann, a Tiszaág Integrált Szociális Intézmény Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye Fenyves Otthon Kenderes telephelyének mb. vezető ápolója

Kép

Prigl Sándorné, a Gyermekvédelmi Központ Jász-Nagykun-Szolnok Vármegye IV. számú Szakmai Egység, Tiszaföldvár, Aranyeső Lakásotthon gyermekfelügyelője.

Az elismerések átadása után ismét a vármegye lakásotthonaiban élő fiataloké volt a főszerep, az általuk előadott versekkel, táncos produkcióval ért véget a rendezvény.

Kép

A Szociális Munka Napja alkalmából rendezett ünnepi eseményen a kormányhivatalt dr. Katona Károly főigazgató képviselte.

 

Forrás: Főispáni Kabinet