Csütörtöktől szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés

Csütörtök (2024. október 17.) 17.00 órától hétfő (október 21.) 07.00 óráig karbantartás miatt szünetel az Európai Egészségbiztosítási Kártyával kapcsolatos ügyintézés.

Szíves megértésüket és türelmüket köszönjük!

Tanulmányi és művészeti versenyek díjazottjait köszöntötték

2022.05.25. 15:45 | Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Kormányhivatal

A Szolnoki Pedagógiai Oktatási Központ immár ötödik alkalommal rendezte meg díjátadó ünnepségét, ahol a központ által meghirdetett tanulmányi és művészeti versenyek első három helyezettjeit, valamint különdíjasait köszöntötték. Az ünnepi eseményre közel 200 általános és középiskolás diák kapott meghívást.

A tanulók és a pedagógusok számára is kiemelkedő jelentőségű a megyeháza dísztermében megtartott díjátadó, hiszen két év kihagyás után most ünnepélyes keretek között vehették át a legeredményesebb diákok az elismeréseket. A tanulók nagy létszáma miatt délelőtt az általános iskolásokat, a művészeti és idegen nyelvi versenyek helyezettjeit köszöntötték, délután pedig a középiskolások vehették át az oklevelet, könyvutalványt, illetve könyvjutalmat.  Az ünnepi eseményen köszönetet mondtak a felkészítő tanároknak is.

Kép
Kép

A Szolnoki Pedagógiai Oktatási Hivatal által az idei tanévre meghirdetett megyei, illetve területi tanulmányi és művészeti versenyeire több mint 3000 tanuló jelentkezett. A Jász-Nagykun-Szolnok megyei, valamint a döntő fordulókon 39 oktatási intézményből 628 tanuló vett részt, akik közül 210 diák végzett az első három helyen.

Kép

A díjátadó ünnepségen a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatalt dr. Katona Károly főigazgató képviselte.

Forrás: Kormánymegbízotti Kabinet