Államigazgatási Kollégiumi ülés a kormányhivatalban

2022.10.25. 09:13 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Soron következő ülését tartotta a Komárom-Esztergom Megyei Államigazgatási Kollégium, amelynek a kormányhivatal konferenciaterme adott otthont.

Kép

A tanácskozáson elsőként Dr. Kancz Csaba főispán köszöntötte a megjelenteket, majd adott tájékoztatást személyi változásról.

Kép
Kép

A napirendi pontok elfogadását követően Vereckei Judit tankerületi igazgató és Dr. Takács Ádám szakmai vezető az állami intézményfenntartás elmúlt öt évének szakmai és infrastrukturális előrelépéseit mutatta be.

Kép
Kép

A Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Csizmadia Sándor tűzoltó alezredes hatósági osztályvezető, és Kocsány Zita tűzoltó alezredes iparbiztonsági főfelügyelő a lítium-ion akkumulátorgyárak engedélyezésének és hatósági ellenőrzéseinek iparbiztonsági és tűzvédelmi tapasztalatairól tájékoztatta a jelenlévőket.

Kép

Milyen változásokat jelent az E-ING projekt bevezetése a földügyi igazgatásban címmel tartott előadást Dr. Katics Zsuzsanna, a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztály vezetője.

Kép

A tanácskozás végén Zölde Mónika, a Foglalkoztatási, Munkaügyi és Munkavédelmi Főosztály vezetője számolt be azokról a foglalkoztatáspolitikai intézkedésekről, amelyeket a szomszédos országban fennálló humanitárius katasztrófával kapcsolatban kellett meghozni.

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal