Államtitkári látogatás Tatabányán

2024.05.24. 09:14 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Dr. György István területi közigazgatásért felelős államtitkár munkatársaival együtt csütörtökön érkezett látogatásra a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal központi épületébe, Tatabányára.

Kép
Index-2-Államtitkári látogatás Tatabányán

A nap folyamán munkaértekezletre is sor került kormányhivatali felsővezetőkkel, főosztályvezetőkkel, járási hivatalvezetőkkel, valamint az önálló jogállású osztályvezetőkön túl a Közigazgatási és Területfejlesztési Minisztérium munkatársaival.

Kép
5-Államtitkári látogatás Tatabányán

A tanácskozáson áttekintették a szervezet működését, eredményeit, és mindazon kötelezettségeket, amelyek vármegyénkben egyediek és emiatt külön megoldást kívánnak.

Kép
4-Államtitkári látogatás Tatabányán

Horváth András, a kormányhivatal Jogi, Humánpolitikai és Koordinációs Főosztály, illetve Baksa Árpád, az Informatikai Osztály vezetői külön konzultáció keretében bemutatták vendégeinknek az e-ügyintézési hálózat célkitűzéseihez kapcsolódóan az egyes humánpolitikai folyamatok digitalizálásának megvalósítása érdekében tett vármegyei lépéseket. 

A kormányhivatali rendszerben lévő jó gyakorlatok és tapasztalatcserék elősegítik mind a saját, mind más államigazgatási szervek strukturáltabb működését és az állampolgárok gyorsabb, hatékonyabb támogatását, ügyintézéseik egyszerűsítését.

Kép
1-Államtitkári látogatás Tatabányán

 

 

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal