Állásbörzére került sor Esztergomban

2023.05.25. 08:02 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

A Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal állásbörzéjének idén az esztergomi Szent Adalbert Rendezvényközpont adott otthont, az eseményt Dr. Kancz Csaba főispán és Hernádi Ádám polgármester nyitotta meg.

Az állásbörze célja az volt, hogy a munkavállalók megtalálják a színes kiállítói kínálatban azt az álláslehetőséget, amelyek készségeiknek, elvárásaiknak leginkább megfelel, a munkáltatók pedig ráleljenek arra a jelöltre, aki legalkalmasabb a felkínált munkakör betöltésére. A kormányhivatal célja továbbá, hogy a munkaerőpiac hangsúlyos szereplőjeként a lehető leghitelesebb forrásból, személyesen tájékozódjon a munkaadók igényeiről, szolgáltatási és támogatási szükségleteiről, elképzeléseiről, a humánerőforrás gazdálkodás terén tervezett jövőbeni lépéseiről.

Kép
Kép
Kép

Az érdeklődők számos céggel ismerkedhettek meg, közel 40 vállalat és vállalkozás képviseltette magát a rendezvényen. A megjelent fiatalok a mostanában egyre eredményesebb duális képzésekről is releváns információkat kaphattak, illetve a gyakornoki pozíciók közt is válogathattak.

Kép
Kép
Kép
Kép

Köszönjük minden kiállító és résztvevő érdeklődését!

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal