Az Ifjúsági Garancia Plusz Programban dolgozó kollégáknak tartottak workshopot Tatabányán

2024.08.07. 08:24 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

A 30 év alatti fiatalok munkához jutását, képzésbe kerülését szolgáló program keretein belül interaktív előadás formájában bővíthették tudásukat a projekt megvalósításáért felelős munkatársak. Az esemény a nem tanuló, nem dolgozó fiatalok hatékonyabb elérése, a partnerszervezetekkel való közös munka lehetőségei, valamint a foglalkoztatást elősegítő szolgáltatások témaköreire épült.

Kép

A GINOP_PLUSZ 4.1.1-23 Ifjúsági Garancia Plusz Pillér projekt konzorciumi partnereként működő OFA Nonprofit Kft. a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatalban tartotta meg az eseményt. A workshopon a vármegyei járási hivatalok foglalkoztatási osztályainak munkatársai is részt vettek, akik a tapasztalatcserén és új ismeretek szerzésén alapuló eseményen gyakorlati feladatokkal mélyítették el tanácsadással kapcsolatos ismereteiket, a szolgáltatásnyújtás lépéseit, így a nap végén bővült tudással, megújult lendülettel térhettek haza.

Kép

Az európai uniós társfinanszírozású GINOP_PLUSZ 4.1.1-23 Ifjúsági Garancia Plusz Pillér projekt a 15-29 év közötti, nem tanuló, nem dolgozó fiatalok mielőbbi foglalkoztatását célozza, személyes tanácsadással, elhelyezkedést segítő támogatásokkal, illetve képzések ajánlásával. A programról bővebb információ a Járási Hivatalok Foglalkoztatási Osztályain érhető el, illetve a www.nfsz.munka.hu oldalon.

Kép
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal