Büszkék vagyunk kollégáinkra

2023.02.21. 14:15 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Újabb hét fő vizsgázott sikeresen a kormányablak-ügyintézői képzés elvégzését követően a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatalban. Az oktatásra a KÖFOP-2.1.3-VEKOP-15-2016-00002. azonosító számú, "A területi államigazgatási szervek humánerőforrásának fejlesztése" projekt keretében került sor.

A bizonyítványátadó ünnepségen jelen volt Dr. Almási Győző, a Miniszterelnökség hatósági ügyekért felelős helyettes államtitkára. Köszöntőjében kiemelte, hogy mennyire tiszteletre méltó az a hozzáállás, amit munkatársainknál is tapasztalt, hogy felkészülten, hozzáértéssel és az emberekhez való pozitív viszonyulással végzik az állampolgárok ügyeit. Nehéz a több ezer ügytípusban való helytállás és mindezt precízen, gyorsan, az állam arcaként, ehhez kívánt sok erőt és kitartást.

Kép

Dr. Kancz Csaba beszédében a képzés menetét ismertette, az azokban feladatot vállaló Miniszterelnökség és Nemzeti Közszolgálati Egyetem szerepéről is szót ejtett. Szintén gratulált és köszönetet mondott kormányablak ügyintézőknek a főispán, akik új bizonyítványukkal felvértezve az Esztergomi-, Komáromi- és a Tatabányai Járási Hivatalban teljesítenek szolgálatot. Hálásak vagyunk a lelkiismeretes felkészülésükért, a mentor kollégáknak a segítségadásért, kívánunk jó munkát mindannyiuknak!

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

 

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal