Dorogon adtak át az idei vármegyei elismeréseket

2023.12.07. 15:05 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Latorcai Csaba, a Miniszterelnökség parlamenti államtitkára, területfejlesztési miniszterhelyettes részvételével adták át idén a Komárom-Esztergom vármegyei díjakat. Az ünnepségen bemutatták a „Legendás vármegyénk" című filmet, illetve a „Mi Komárom-Esztergom vármegyeiek vagyunk" kiadványt is.

 

Kép

2023-ban térségünkben az év mentődolgozója Szabó István Tibor, az év polgárőre Dr. Szallerbeck Zsolt Eduárd, az év rendőre Sólyáné Farkas Friderika rendőr alezredes, az év tűzoltója Ferencz Zoltán címzetes tűzoltó őrnagy, az év vám- és pénzügyőre Kockás Tibor pénzügyőr őrnagy lett.

Kép

 A vármegye sportjáért Kun Anna, a fogyatékkal élők sportjáért Könözsy Péter kapott elismerést.

 2022. évi Komárom-Esztergom Megye középvállalkozása kitüntető címet a tatai Pannon Lézer-műhely Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. részére ítélték oda.

Kép

 A Vályi István Díjat Góman Jánosnak, a Komárom-Esztergom Vármegyéért díjat Grúber Zoltánnak, Márkus Gábornak és Prokopp Máriának ítélték meg, míg a Komárom-Esztergom Vármegyéért Szakmai Díjat a Szőnyi Kulturális Egyesület, a Kuny Domokos Múzeum és az Esztergomi Vaszary Kolos Kórház Szent Borbála Tagintézménye Dorog kapta.

 Az ünnepségen a 2023. évi Vármegyei Értéktárba kerülésről szóló emléklapokat is átadták. Gratulálunk minden elismerésben részesülőnek!

Kép
+Dorogon adtak át az idei vármegyei elismeréseket
Kép
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal