Felzárkózási fórum alakult Komárom-Esztergomban

2024.05.15. 15:22 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Tatabányán, a Megyeháza Nagytanácsterme adott otthont a megújuló Komárom-Esztergom Vármegyei Felzárkózási Fórum alakuló ülésének, ahol többek között Dr. Kancz Csaba főispán is aláírta az erről szóló együttműködési megállapodást.

Kép
1-Felzárkózási fórum alakult Komárom-Esztergomban

A fórum munkájában a kormányhivatal részéről részt vesz a Népegészségügyi Főosztály Egészségfejlesztési és Igazgatási Osztálya, a Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály, a Hatósági Főosztály Igazságügyi Osztálya, a Családtámogatási és Társadalombiztosítási Főosztály.

Kép
2-Felzárkózási fórum alakult Komárom-Esztergomban

A felzárkózási fórum a vármegye egészségügyi, szociális, gyermek- és ifjúságvédelmi, valamint kulturális szektorát érintő, a jövőbeni fejlesztéseknél alapul szolgáló dokumentumok elkészítésében kíván lehetőséget biztosítani az érintett szervek közvetlen részvételére, annak érdekében, hogy azok megalkotásakor a legpontosabb adatok álljanak rendelkezésre, hatékony együttműködési javaslatok kerüljenek megfogalmazásra.

Kép
3-Felzárkózási fórum alakult Komárom-Esztergomban

A megreformálásra a TOP_Plusz-3.1.3-23-KO2-2024-00002 azonosító számú, a Komárom-Esztergom Vármegyei Szolgálati Út Térkép és Vármegyei Esélyteremtő Paktum megújítása tárgyú projekthez kapcsolódóan került sor.

Köszönet az együttműködésért és az ügy iránt való elköteleződésért!

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal