Jótékonysági gála Komáromban

2024.05.14. 12:44 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Kilencedik alkalommal rendezték meg a járási jótékonysági gálát Komárom szőnyi városrészében, a Petőfi Sándor Művelődési Házban.

Kép
1-Jótékonysági gála Komáromban

Az ünnepségen részt vett többek között Czunyiné Dr. Bertalan Judit, Északnyugat-Magyarország fejlesztési kormánybiztosa, országgyűlési képviselő, Dr. Kancz Csaba főispán, a vármegye és a járás vezetői, polgármesterei, oktatási és nevelési intézmények munkatársai, valamint a térségi vállalkozók is jelen voltak.

Kép
2index-Jótékonysági gála Komáromban

A gálaest ünnepi műsoráról a kilenc érintett település művészeti csoportjai gondoskodtak, akik kedves és megható pillanatokat szereztek a résztvevőknek.

Kép
3-Jótékonysági gála Komáromban

A rendezvény minden alkalommal egy járásban található intézményt támogat. Az idei, utolsó jótékonysági gála bevételét Kisigmánd kapta. A település kisgyermekei a Nagyigmándi Kincseskert Óvodába járnak, ezért Pécsvárady Attila polgármester döntése alapján ők lesznek jogosultak a támogatásra.

Kép
4-Jótékonysági gála Komáromban
Kép
5-Jótékonysági gála Komáromban

A gála sikeres megrendezése mindig egy közösség összefogásának eredménye, de külön köszönet jár Molnárné dr. Taár Izabella hivatalvezető asszonynak a nemes ügy támogatásáért, lelkiismeretes munkájáért!

 

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal