A kormányhivatal aktív párbeszédet folytat a munkaadókkal

2023.09.13. 16:33 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Tata adott otthont a helyi és környékbeli nagyvállalatok humánpolitikai vezetőinek és HR szakembereinek szóló szeptember 13-ai üzleti reggelinek.

A rendezvény hagyományteremtő céllal jött létre annak érdekében, hogy támogassa a vállalatok közötti tudásmegosztást, a cégek és a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal közötti párbeszéd elmélyítését, az együttműködés hatékonyabbá tételét.            

Kép
A kormányhivatal aktív párbeszédet folytat a munkaadókkal


Az üzleti reggelit Dr. Fodor János, a kormányhivatal főigazgatója nyitotta meg, míg a vendégeket Zölde Mónika, a Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály vezetője köszöntötte. A kötetlen hangvételű megbeszélésen három fő témakör volt terítéken: a „fehérgalléros” munkaerő utánpótlás lehetséges útjai, a november 1-jén hatályba lépő vendégmunkás törvény változásainak részletes bemutatása, és a generációs eltérésekből adódó problémák kezelése.

Kép
A kormányhivatal aktív párbeszédet folytat a munkaadókkal

 

A közel húsz humánerőforrás-szakember részvételével megvalósuló esemény a jövőben rendszeresen, online módon folytatódik tovább. Az esemény eredményeként megállapodás született a foglalkoztatási szakterület pályakezdőket és pályaválasztás előtt állókat célzó szolgáltatási palettájának nagyvállalati igények szerinti bővítéséről.

 

Kép

 

Köszönjük minden partnerünknek, hogy elfogadta a meghívásunkat és aktív résztvevője volt az együttműködés következő lehetséges szintjének kialakításában.  

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal