Közös felkészülés a télre

2022.11.18. 12:21 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

A téli időjárás okozta esetleges veszélyhelyzetekre való felkészülésről tartott közös értekezletet és sajtótájékoztatót a területi védelmi igazgatásban közreműködő szervekkel a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal.

A téli rendkívüli, akár szélsőséges időjárás komoly felkészülést és szoros együttműködést kíván, ezért van szükség minden évben egyeztető munkaértekezletre. A védelmi igazgatásban kooperáló szervezetek megtették a szükséges intézkedéseket annak érdekében, hogy megyénk lakossága és az itt átutazók is lehetőség szerint legkevésbé érzékeljék az esetleges rendkívüli téli időjárás okozta nehézségeket.

 

Az együttműködésben résztvevők a Komárom-Esztergom Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság, Magyar Közút Nonprofit Zrt. Komárom-Esztergom Megyei Igazgatóság, MH 25. Klapka György Lövészdandár, Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi Főosztálya és a Területi Védelmi Bizottság Titkársága. Köszönjük valamennyi szervezetnek az előkészületeket! 


 

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal