Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést kapott kollégánk

2022.08.22. 15:03 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Nemzeti ünnepünk, augusztus 20-a alkalmából, az állategészségügyi területen eltöltött több évtizedes munkájának elismeréséül Magyar Ezüst Érdemkereszt kitüntetést vehetett át Dr. Sebő Tamás Péter, Dr. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztertől.

Dr. Gulyás Gergely a díjazottakat méltatva elmondta, az állami ünnepen számba vehetjük, hogy milyen sokaknak, milyen sokat köszönhetünk. A munka, amelyet a hétköznapok csendjében elvégeztek, közös örökségünk és büszkeségünk része. A kitüntetetteknek megköszönte, hogy erősebbé tették az országot és gazdagabbá a magyarokat.    

Kép

Dr. Sebő Tamás Péter járási főállatorvos az állategészségügy területén mai napig tartó pályafutását a gimnáziumi tanulmányai után 1972 októberében kezdte meg. Az elvégzett feladatok mellett a helyi közösség életében is részt vesz. Ugyan 2017. óta nyugdíjas korba ért, ám feladatait a mai napig ellátja. A szakterületen, illetve az Esztergom járás területén szerzett több évtizedes tapasztalata nélkülözhetetlenné teszi mind vezetői, mind munkatársai számára.

Kép

Gratulálunk a kitüntetéshez, további munkájához jó egészséget és sok erőt kívánunk!

 

Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal