Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Magyar Nap Révkomáromban

2023.03.10. 13:21 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Az EURES hálózat és a Révkomáromi Munka, Szociális és Családügyi Hivatal szervezésében Magyar Napot tartottak a Révkomáromi Selye János Egyetemen.

A Magyar Nap célja, hogy információt szolgáltasson az élet és a munka világáról a határmentén élőknek, a magyar munkaerőpiaci lehetőségekről, segítve a középiskolás diákokat és egyetemi hallgatókat is az elhelyezkedésben. A börzén bemutatkoztak munkáltatók és közvetítők, illetve a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal is képviseltette magát egy információs pulttal a szlovák partnerekkel közösen, ahol a magyarországi munkavállalási lehetőségekről és jogszabályokról adtak tájékoztatást. A nap folyamán a megjelentek előadásokat is hallgathattak a biztonságos és szabályszerű foglalkoztatásról.

Kép
Kép

A rendezvényt meglátogatta Milan Kranijak, Szlovákia munka, szociális és családügyi minisztere. A kormányhivatal nevében Molnárné Dr. Taár Izabella, a Komáromi Járási Hivatal vezetője és Zölde Mónika, a Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály vezetője köszönthette a minisztert.

Kép
Kép
Kép
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal