Mobil ügyfélszolgálatunk eddigi eredményei

2023.07.31. 13:24 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Dr. Kancz Csaba főispán Hajasné Dr. Hertelendi Valériával, a Tatabányai Járási Hivatal vezetőjével és Hoschek Csilla osztályvezetővel tekintette át a mobilizált kormányablak ügyfélszolgálati jármű eddigi teljesítményét, mivel ők koordinálják annak tevékenységét.

Komárom-Esztergom vármegyében a kormányablakbusz havonta 68 településen fordul meg, a többi helyen kormányablak áll rendelkezésre.

2020 második felétől az utakon több mint 41.000 km-t tett meg a mobil ügyfélszolgálatunk. Telente 2,5 hónapot nem közlekedik, mivel az időjárás sem mindig barátságos, illetve az ügyfelek részére sem tudjuk a komfortos várakozást megoldani.

Kép
Mobil ügyfélszolgálatunk eddigi eredményei

A buszt havonta átlagosan 350-400 ügyfél keresi fel, de az első hónapban tapasztalt 86 főhöz képest a 927 állampolgárig vegyes a megjelenők száma. A legkedveltebb szolgáltatás a személyi azonosító igazolványhoz köthető, illetve az ügyfélkapu regisztrációt is sokan igénylik.

Kép
Mobil ügyfélszolgálatunk eddigi eredményei

Szeretnénk, ha minden állampolgár elégedetten távozna a kormányablakbusztól, bármely helységben is vette igénybe szolgáltatásainkat.

Az aktuális menetrendet megtalálják ezen a linken.

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal