Projektzáró konferencia és állásbörze Esztergomban

2022.10.12. 17:49 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Az esztergomi Szent Adalbert Rendezvényközpont patinás épülete adott otthont a GINOP 5.3.10-17-VEKOP-17 kódszámú „A strukturális változásokhoz való alkalmazkodás segítése” megnevezésű munkaerőpiaci program keretében szervezett zárókonferenciának.

Kép

A rendezvény célja az volt, hogy minisztériumi, kormányhivatali és pályázói oldalról is ismertesse a Covid-19 járvány okozta gazdasági nehézségek enyhítését elősegítő program megvalósítása kapcsán felmerült kihívásokat és a támogatásoknak köszönhető eredményeket.

 

Kép

          
Dr. Kancz Csaba főispán köszöntő beszédét követően Lukács Ilona Luca, a Technológiai és Ipari Minisztérium kormányfőtanácsosa tartott előadást a programmal kapcsolatos országos feladatokról és eredményekről, Zölde Mónika főosztályvezető pedig a megyei eredményeket mutatta be a térség munkaerőpiaci helyzetének szempontjából.

Kép

Pályázói oldalról Madarász Tímea, a Magyar Suzuki Zrt. képviselője mutatta be a pandémia okozta kihívásokat és a projekttel kapcsolatos tapasztalatait.

Kép

Szintén a Szent Adalbert Rendezvényközpontban kapott helyet a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal járási hivatalai által szervezett állásbörze is, amelyre több száz érdeklődő látogatott el, hogy megtekintse az esztergomi járás legfontosabb munkáltatóinak álláskínálatát.

Kép

A rendezvényre a Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal Munkaügyi és Munkavédelmi Osztálya is kitelepült.

Kép
Forrás: Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal