Sikeresek voltak Komárom-Esztergom 2015-ben elindított munkaerőpiaci programjai

2023.10.26. 14:37 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Az esztergomi Szent Adalbert Rendezvényközpontban tartottuk a GINOP-5.1.1-15 és a GINOP-5.2.1-14 kódszámú munkaerőpiaci programok zárókonferenciáját, ahol Dr. Kancz Csaba, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal főispánja és Szerencsés László, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kereskedelmi és Iparkamara elnöke köszöntötte a megjelenteket.

Kép
1Sikeresek voltak Komárom-Esztergom 2015-ben elindított munkaerőpiaci programjai

A rendezvényen számos érdekes előadást hallgathattak meg a résztvevők. Terjék Krisztina, a Gazdaságfejlesztési Minisztérium Program Végrehajtási Osztályának vezetője a projektek országos céljáról, jelentőségéről és eredményeiről beszélt. Zölde Mónika, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály vezetője bemutatta a programok vármegyei eredményeit és kiemelte azok jelentőségét a térség munkaerőpiaca szempontjából. Végül, de nem utolsó sorban Pál Alexandra, a NEUZER Kft. képviselője osztotta meg a munkaerőpiaci programokkal kapcsolatos tapasztalatokat egy támogatott munkáltató szemszögéből.

Kép
2Sikeresek voltak Komárom-Esztergom 2015-ben elindított munkaerőpiaci programjai

A Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal nagy hangsúlyt fektet a magyar gazdaság versenyképességének megtartását, a helyi munkaerőpiac és a vállalkozások támogatását célzó programokra, amelyek a hátrányos helyzetű csoportoknak is lehetőséget biztosítanak a munkaerőpiacon való elhelyezkedésre, és erősíthetik a vármegye gazdaságának stabilitását.

Kép
3Sikeresek voltak Komárom-Esztergom 2015-ben elindított munkaerőpiaci programjai

Többek között ezt a célt szolgálták a 2015-ben elindított munkaerőpiaci programok, amelyek sikerrel valósultak meg.

Kép
4Sikeresek voltak Komárom-Esztergom 2015-ben elindított munkaerőpiaci programjai
Kép
5Sikeresek voltak Komárom-Esztergom 2015-ben elindított munkaerőpiaci programjai

 

 

 

 

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal