Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot

2023.08.28. 12:30 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Vármegyénkben rendezték meg az idei Országos Vadásznapot, amelyre hosszú ideig és lelkiismeretesen készültek a szervezők: az Országos Magyar Vadászkamara, illetve annak a Komárom-Esztergom Vármegyei Területi Szervezete.

Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 1

Pénteken a tatabányai Tulipános Házban tartott szakmai konferencián a vadgazdálkodásban lévő modern eszközökről és megoldásokról esett szó. Szombaton a csákányospusztai Vértes Kapuja Rendezvényközpontban és környékén zajlottak a programok, ide hívtak és vártak mindenkit, itt az érdeklődők megtalálhatták a számukra vonzó műsorszámokat.

Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 2

Volt solymászbemutató, főzőverseny, vadász- és rendőrkutya bemutató, kirakodóvásár, kürtprodukció, fúvószenekari koncert, de természetesen a gyermekekre is gondoltak különféle előadásokkal.

Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 4

A rendezvényen jelen volt többek közt Dr. Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, Dr. Nagy István agrárminiszter, Dr. Jámbor László, az Országos Magyar Vadászkamara elnöke és Dr. Kancz Csaba főispán is. A nap folyamán elismeréseket is átadtak, az Agrárügyi Főosztályon dolgozó vadászati szakügyintéző kollégánk, Nagy Károly is kitüntetést vehetett át évtizedek óta tartó hűséges munkájáért.

Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 5

Köszönet a szervezőknek, társszerveknek és közreműködőknek a színvonalas eseményért! Szívből gratulálunk minden díjazottnak!

Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 3
Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 6
Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 7
Kép
Tatabányán rendezték meg az Országos Vadásznapot 8

 

 

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal