Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

2023.10.25. 16:04 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Ebben az évben utolsó alkalommal ülésezett a Komárom-Esztergom Vármegyei Államigazgatási Kollégium.

Kép
1-Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

Dr. Kancz Csaba főispán köszöntőjét követően dr. Takács Ádám szakmai vezető előadását hallgathatták meg a Tatabányai Tankerületi Központ közigazgatási hatósági tevékenységével kapcsolatban.

Kép
2-Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

Ezt követően dr. Katics Zsuzsanna, a Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal Földhivatali Főosztályának vezetője a TakarNet rendszer használatáról, az adatkérések nyilvántartásáról és ellenőrzéséről, valamint a tulajdoni lapról kiállítható másolatokról tartott prezentációt.

Kép
3-Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

Zölde Mónika, a Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály vezetője az Egységes Iratkezelési Szabályzat módosításának hatásait ismertette a foglalkoztatási szakterület feladatellátására vonatkozóan.

Kép
4-Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

Dr. Horváth Klaudia Anett, a Közlekedési, Műszaki Engedélyezési és Fogyasztóvédelmi Főosztály Közlekedési Osztályának vezetője azt érzékeltette, hogy a veszélyhelyzet miatt meghosszabbított érvényességű okmányok milyen hatást gyakoroltak a közlekedésbiztonságra.

Kép
5-Ülésezett az Államigazgatási Kollégium

Az ülést Farkas Angéla, a Fogyasztóvédelmi Osztály munkatársának bemutatója zárta, aki a hagyományos kereskedelmi egységekben lefolytatott általános fogyasztóvédelmi ellenőrzések tapasztalatait osztotta meg a résztvevőkkel.

Kép
6-Ülésezett az Államigazgatási Kollégium
Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal