Ünnepélyes állománygyűlést és állásbörzét tartottak a rendőrök vármegyénkben

2024.05.03. 10:57 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

Az Integrált Közigazgatási Központ adott otthont a Komárom-Esztergom Vármegyei Rendőr-főkapitányság által szervezett állásbörzének.

Kép
1-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés

Az érdeklődők képzésekről, egyenruhás és civil álláshelyekről kaphattak tájékoztatást, bemutatókon vehettek részt, valamint pódiumbeszélgetéseket hallgathattak meg az egyes szakterületek képviselőivel.

Kép
2-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés

Többek között nyomozók, helyszínelők, kutyás- és motoros rendőrök, járőrök, körzeti megbízottak, iskolaőrök, fegyveres biztonsági őrök, gazdasági és műszaki dolgozók beszéltek a munkájukról.

Kép
3-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés
Kép
4-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés

Két nappal az állásbörzét követően a Környei Művelődési Ház színháztermében köszöntötték a vármegye rendőreit a Szent György Nap alkalmából rendezett ünnepélyes állománygyűlésen. Az eseményen több mint 80 fő részesült elismerésben.

Kép
5-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés

A Komárom-Esztergom Vármegyei Területi Védelmi Bizottság nevében, a védelmi és biztonsági igazgatás terén végzett, több éven át tartó, kiemelkedő színvonalú szakmai tevékenységének elismeréseként Kadlecsik Tibor rendőr őrnagynak emléktárgy jutalmat adományozott Dr. Kancz Csaba főispán.

Kép
6-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés
Kép
7-Rendőrségi Állásbörze és állománygyűlés

Köszönet minden rendőr áldozatos munkájáért!

 

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal