Várjuk és segítjük a végzős diákokat

2023.11.10. 09:50 | Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal

A Komárom-Esztergom vármegyei Pályaválasztási és Szakmanapok megnyitotta kapuit csütörtökön Tatabányán a Földi Imre Sportcsarnokban, ahova még pénteken is várjuk a vármegye általános iskoláinak végzős tanulóit és minden kedves érdeklődőt.

Az esemény ünnepélyes megnyitóján Dr. Hankó Balázs felsőoktatásért, innovációért, szakképzésért és felnőttképzésért felelős államtitkár, Czunyiné Dr. Bertalan Judit kormánybiztos és Dr. Kancz Csaba főispán köszöntötte a szép számban megjelent diákokat, kiállítókat és vendégeket.

A rendezvényre kilátogatók megismerkedhetnek a továbbtanulási lehetőségekkel, iskolatípusokkal, szakmákkal, valamint a vármegyei cégek is lehetőséget kapnak, hogy bemutassák, milyen duális képzéseik vannak.

A két nap folyamán pódiumbeszélgetésekkel, technikai bemutatókkal, szakmaismeret szakmaszimulátorokkal, önismereti tesztek, képességmérő kérdőívek kitöltésével, kiértékelésével segítjük a diákok tájékoztatását. A Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal, Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztályának meghívására összesen 58 kiállító - iskolák és gyakorlati helyet kínáló cégek vegyesen - várja az érdeklődőket.

Forrás: Komárom-Esztergom Vármegyei Kormányhivatal