Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) 37/C. §-ára tekintettel a Győr-Moson-Sopron Vármegyei Kormányhivatal a Központi Információs Közadat-nyilvántartás felületén kéthavi rendszerességgel közzéteszi az ötmillió forintot meghaladó, hazai vagy európai uniós forrásból megvalósulóan árubeszerzésre, építési beruházásra, szolgáltatás megrendelésre, vagyonértékesítésre, vagyonhasznosításra, vagyon vagy vagyoni értékű jog átadására, valamint koncesszióba adásra vonatkozó szerződésekre fordított kifizetések adatait.

Az Info tv. 37/C. § (4a) pontja értelmében a tárgyi felületen közzétételre kötelezett az Info tv. 1. melléklet „III. Gazdálkodási adatok” táblázat 4. pontja szerinti adataik közzétételét a felület alkalmazásával is teljesíthetik.

Fentiekre tekintettel a tárgyi szerződéses adatokra vonatkozó közzétételi kötelezettségét a Kormányhivatal a Központi Információs Közadat-nyilvántartás felületére történő adatfeltöltéssel teljesíti kéthavonta.