Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

Pályaválasztási kiállításra várjuk a fiatalokat

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 21. 11:19

Az idei évben 3 helyszínen rendezünk kiállítást a pályaválasztási döntés előtt álló 7. és 8. osztályos tanulók és szüleik részére. A rendezvény célja segítséget nyújtani a tanulóknak a sikeres életpálya megkezdésében, a hosszú távra szóló pályaválasztási döntés meghozatalában.

...

Öt év alatt 30 százalékkal gyorsult az ügyintézés a kormányablakokban

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 20. 14:21

Folyamatosan nő a kormányhivatalokban dolgozók munkája iránti bizalom és az ügyfelek elégedettsége - mondta a Miniszterelnökség területi közigazgatásért felelős államtitkára szerdán, Budapesten.

...

Kulturális Örökség Napjai a Pesti Vármegyeházán

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 07. 09:08

A Kulturális Örökség Napjai alkalmából szeretettel invitáljuk az érdeklődőket a Pesti Vármegyeházába. Szeptember 16-17-ig a patinás épület megnyitja kapuit a látogatók előtt.

...

Vállalkozások munkaerő támogatása és munkatapasztalat-szerzés elősegítő támogatások

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. július 31. 10:14

Vállalkozások munkaerő támogatása és munkatapasztalat-szerzés elősegítő támogatások:  Pest Vármegyében 2023.07.17. napjával a támogatások újra kérelmezhetőek. A kérelmeket a foglalkoztatást megelőzően a foglalkoztatni kívánt, nyilvántartott álláskereső személy lakóhelye, tartózkodási helye szerint illetékes állami foglalkoztatási szervként eljáró járási (fővárosi kerületi) hivatalhoz kell benyújtani. Amennyiben kérdése merül fel, kérem forduljon a foglalkoztatni kívánt álláskereső személy lakóhelye, tartózkodási helye szerint illetékes állami foglalkoztatási szervként eljáró járási hivatalhoz. További információk az alábbi linken érhetők el: https://nfsz.munka.hu/cikk/2667/Vallalkozasok_munkaero_tamogatasa_es_munkatapasztalatszerzest_elosegito_tamogatasok

...

Nyeregből helyezi forgalomba kormányhivatalunk a kerékpárutakat

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. július 21. 09:00

A Pest Vármegyei Kormányhivatal engedélyezi a kerékpáros létesítmények építését és forgalomba helyezését. A Dabast Újhartyánnal összekötő kerékpárút forgalomba helyezési bejárásán Tarnai Richárd főispán is részt vett.

...

Kormányhivatalunk első alkalommal csatlakozott a Vállvetve Apával kezdeményezéshez

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 20. 12:35

Az Apák napját követő hétfőn gyermekeket fogadtunk a Pest Vármegyei Kormányhivatalban, hogy az édesapák dolgos mindennapjaiba betekinthessenek.

...

Bilaterális csereprogram keretében a Pireuszi Elsőfokú Közigazgatási Bíróság munkatársait fogadtuk hivatalunkban

Pest Vármegyei Kormányhivatal | 2023. június 14. 13:39

Tarnai Richárd főispán örömmel tett eleget a görög delegáció megkeresésének, akik a magyar közigazgatás iránt érdeklődtek.

...

Informatikai átállás miatt változik a gépjármű-ügyintézés rendje

Miniszterelnökség | 2023. június 14. 10:47

Megújítja a Belügyminisztérium az országos jármű-nyilvántartási rendszert, ezért 2023. június 16-án, pénteken az ország összes kormányablakában, okmányirodájában és a gépjármű-ügyintézési pontokon informatikai átállás miatt nem lesz lehetőség a gépjárművekkel kapcsolatos ügyek intézésére.

...

Már applikáció is segíti a gazdákat a támogatások felhasználásában

Miniszterelnökség | 2023. június 13. 14:20

A jövőben megkerülhetetlen lesz a támogatást igénylők számára a mobilGAZDA használata. Az applikáció a Magyar Államkincstár mezőgazdasági és vidékfejlesztési támogatásokhoz kapcsolódó, mobileszközökön működő alkalmazása, amely a gazdálkodók és a Kincstár közti kommunikációt segíti elő.