Állásbörze és karriernap a Pázmányon

2024.05.22. 12:51 | Pest Vármegyei Kormányhivatal

Tarnai Richárd főispán és Radich Orsolya főigazgató vezette a Pest Vármegyei Kormányhivatal bemutatkozó küldöttségét a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Karának karriernapján és állásbörzéjén.

A rendezvényre a lágymányosi Danubianumban került sor, ahol az érdeklődő diákok kötetlen beszélgetések formájában, a kormányhivatal standjánál ismerkedhettek meg az intézmény működésével. Mivel több járási hivatalvezető és főosztályvezető is részt vett a karriernapon, a diákok elsőkézből tudhatták meg, hogy milyen lehetőségeik vannak az egyetem alatti szakmai gyakorlaton.

Kép

Tarnai Richárd főispán szólt arról is, hogy milyen sokrétű a kormányhivatali munka és a fiataloknak módjuk van kipróbálni magukat a különböző szakterületeken, így maguk dönthetik el, hogy az egyetem elvégzése után hol is szeretnének hosszabb távon dolgozni. Kiemelte a kiszámíthatóságot, a fejlődés és a szakmai előrelépés lehetőségét. Beszélt a családbarát munkahelyről, a lakóhelyhez közelebbi munkahely megválasztásáról és a munkába járás támogatásáról. A főispán tájékoztatót nyújtott át az érdeklődőknek, akik közül remélhetőleg sokan elfogadják az invitálást és közelebbről is megismerkednek a Pest Vármegyei Kormányhivatal munkájával.

Kép

A Pázmány Péter Katolikus Egyetem által szervezett idei karriernap és állásbörze több mint negyven intézménynek és cégnek adott lehetőséget a bemutatkozásra. Egy olyan esemény, amely lehetőséget teremtett a vállalatok és a munkavállalók közvetlen találkozására, kapcsolatfelvételére.

Forrás: Pest Vármegyei Kormányhivatal