Az adventi második gyertyagyújtáson a pingpongverseny díjait is átadták

2023.12.11. 12:04 | Pest Vármegyei Kormányhivatal

Advent második vasárnapja előtt újra összegyűltek a munkatársak a Pest Vármegyei Kormányhivatalban a közös gyertyagyújtásra, ami után a hagyományos pingpongverseny idei nyerteseinek is átadták a díjakat.

Kép

A Pest Vármegyei Kormányhivatal épületének díszudvarában, a munkatársakból álló kórus énekei keltette ünnepi hangulatban gyújtották meg a második gyertyát a hivatali adventi koszorún. Tarnai Richárd főispán elmondta, az ünnepi elcsendesedésben azt tapasztalta meg, hogy egyedül, kettesben és nagyobb közösségben is jó megélni a várakozás idejét. Mindegyik másfajta élményt jelent, így ehhez kapcsolódóan azt kívánta a kollégáknak, hogy az ünnepi időszakot ki–ki olyan formában tölthesse, amilyenre most leginkább vágyik.

Kép

Az ünnepség keretében Szentendrei Tibor, a hivatali pingpongverseny szervezője köszönte meg a résztvevők, illetve segítők közreműködését a novemberi versenyen. Elmondta, öröm látni, hogy egyre több kolléga ragad ütőt, és száll be a házi bajnokságba, amelyet közkívánatra a következő évtől már évente kétszer szeretnének megrendezni. Az eredményhirdetésen a következő munkatársaknak adták át a helyezéssel járó érmet és kupát:

Nők

1. Dr. Baraczka Zsuzsanna

2. Kovácsné Lukács Eszter

3. Hermány Helga

Férfiak

1. Zsótér László

2. Szentendrei Tibor

3. Bekő Gergely

Párosok

1. Szentendrei Tibor – Tarnai Richárd

2. Dr. Bikfalvi Endre – Mikesz Attila

3. Devecseri Gabriella – Tuza Szabolcs

Mindannyiuknak gratulálunk.

Forrás: Pest Vármegyei Kormányhivatal