Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Szép összjátékkal a 32 között

2024.05.16. 14:46 | Pest Vármegyei Kormányhivatal

Idén is megrendezték a KÖZIG Foci Kupa és Családi Nap rendezvényt, amelyen kormányhivatalunk a legjobb 32 között végzett. A Pest Vármegyei Kormányhivatal csapata veretlenül jutott tovább a csoportjából, az egyenes kieséses szakaszban pedig a torna győztese búcsúztatta.

A B. csoportban zajló mérkőzések során a Pest vármegyeiek Tarnai Richárd főispán vezetésével az ÉRV Zrt., az MVM ÉMÁSZ Kft., valamint a NHKV Zrt. játékosaival vívtak igazi csapatjátékot bemutató, győzelmeket hozó mérkőzéseket. A Vas Vármegyei Kormányhivatal munkatársaiban azonban emberükre találtak a focisták, így a csoport második helyezettjeként várták az újabb sorsolást, immár a legjobb 32 között.

Ott ellentmondást nem tűrő, igencsak erős játékkal döntötte el a meccs kimenetelét az MBH Bank Nyrt. csapata, amely végül a kupát is elhódította. A Pest Vármegyeiek emelt fővel fejezhették be a mérkőzést, hiszen korábban egy kapus-, majd egy mezőnyjátékos-sérülés is nehezítette a dolgukat, de a gyors posztcseréket követően így is pazar küzdelmeket mutattak be az egész nap során.

Kép
Forrás: Pest Vármegyei Kormányhivatal