Vállvetve apával

2024.06.28. 11:26 | Pest Vármegyei Kormányhivatal

Az Apák Napját követően, és a tavalyi sikeres rendezvény mintájára idén újra várták az édesapákat és gyermekeiket a Pesti Vármegyeházán, most egy jó hangulatú palacsintázásra. Ezt követően minden fiatal betekinthetett édesapja munkájába, hogy ezáltal is erősödhessen bennük a gondoskodó és elkötelezett apa képe.

Kép

A résztvevőket Tarnai Richárd főispán fogadta a Vármegyeháza díszudvarán. A kormányhivatal vezetője köszöntőjében saját édesapja munkahelyén szerzett jó élményeit is felidézte. Hangsúlyozta, hálásnak kell lenni az édesanyáknak a családokban végzett szolgálatukért, de emellett az is nagyon fontos, hogy a gyermekek mind jobban megismerhessék édesapjukat, akiknek a munka az életük szerves részét képezi.

A Pest Vármegyei Kormányhivatal 2013 óta viseli a Családbarát Munkahely címet. Rendszeres programokkal igyekeznek hozzájárulni ahhoz, hogy a gyermekek mind többször tölthessenek minőségi időt szüleikkel. A Férfiak Klubjának egyik legsikeresebb társadalmi kezdeményezéséhez, a Vállvetve apával programhoz 2023-ban csatlakozott a szervezet.

Forrás: Pest Vármegyei Kormányhivatal