Beteg gyermek gyógykezelését támogatja a kormányhivatal

2023.12.07. 10:06 | Vas Vármegyei Kormányhivatal

Mintegy 900 ezer forint gyűlt össze a kormányhivatal idei adventi jótékonysági süteményvásárán. Az összeg Erdélyi Rolika gyógykezelését szolgálja.

Kép

Havat is hozott a Mikulás, fehérbe öltözött a kormányhivatal udvara, ahol az ünnepi forgatag résztvevőit Vámos Zoltán főispán köszöntötte, elárulta, hogy az idei adventi süteményvásár kedvezményezettje a kis hős, Erdélyi Rolika, a befolyt összegből az ő gyógykezelését támogatja a hivatal.

Ezt követően Erdélyi Rolika kérte el a mikrofont, megköszönte a támogatást, majd egy mesével csalt könnyeket jelenlevők szemébe.

Az eseményen a kormányhivatal szervezeti egységeinek karácsonyi díszbe öltöztetett standjai ízletes süteményekkel teltek meg, a vásárt forralt bor illata lengte be, a forgatagra a Mikulás is megérkezett, akit a gyerekek énekkel, tánccal és versekkel köszöntötek. A zsákból elő is kerültek a szaloncukrok, minden kicsinek, de még a felnőtteknek is jutott egy-egy darab.

A süteményvásár nagyon sikeresnek bizonyult, a kormányhivatal munkatársainak köszönhetően 900 ezer forintot gyűlt össze Erdélyi Rolika gyógykezelésére.

Forrás: Vas Vármegyei Kormányhivatal