Rekordrészvétel a Pályaválasztási és Képzési Kiállításon

2023.11.17. 11:57 | Vas Vármegyei Kormányhivatal

Hatvan kiállító, ismertetők, interaktív bemutatók várták az érdeklődőket Szombathelyen, a huszonötödik alkalommal megszervezett pályaválasztási kiállításon.

Kép

A kormányhivatal legnagyobb rendezvényére, a vármegye középfokú és két felsőoktatási intézményeinek kínálatát felsorakoztató pályaválasztási kiállításra 2898-an látogattak ki a Haladás Sportkomplexumba. 

Az 1000 négyzetméter területen 36 standon, több mint ötven kiállító gyakorlati oldalról is betekintést nyújtott a szakmák világába, ezzel elősegítve azt, hogy a fiatalok olyan pályát válasszanak, amely az érdeklődésüknek, képességeiknek megfelelő.

Az új helyszín jól vizsgázott, a rendezvény két napján a vármegye minden részéből, Bajánsenyétől Püspökmolnárig is érkeztek diákok a kiállításra.  

A kormányhivatal Foglalkoztatási, Foglalkoztatás-felügyeleti és Munkavédelmi Főosztály munkatársainak ezúttal is köszönjük, hogy ebben az évben is változatos programokkal, magas színvonalú rendezvénnyel várták az érdeklődőket. 

Arra törekszünk, hogy jövőre még színvonalasabb és nagyobb szabású rendezvénnyel, a vármegye egész képzési palettáját felvonultató kiállítással segítsünk a fiataloknak az iskolaválasztásban. 
 

Forrás: Vas Vármegyei Kormányhivatal