Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

...

Folytatódnak a földárverések

Miniszterelnökség | 2023. szeptember 21. 15:10

Újabb 10 hektár térmértéket meghaladó földrészletek kerülhetnek a gazdákhoz az árverések második ütemében. Az agrártárca az intézkedéssel a kis- és közepes gazdálkodók és a helyi termelők földhöz jutását támogatja.

...

Már két irányban közlekednek Zalaegerszegen, a Kosztolányi utcában

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 26. 13:33

Szeptember 25-én átadták a forgalomnak a megújult, a Balatoni út és a Béke liget között kétirányúvá vált Kosztolányi utcát Zalaegerszegen. A beruházás második üteme hamarosan folytatódik.

...

A Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület 35 éves jubileumát ünnepelték

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 21. 13:55

Dr. Zörényi István kardiológus kezdeményezésére jött létre 35 évvel ezelőtt a Zalaegerszegi Szív- és Érbeteg Egyesület, mely a közösségi élet erejét használva segíti az érintett betegségekkel küzdők gyógyítását, gyógyulását.

...

16. alkalommal rendezték meg a Göcsej Harci Túrát

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 15. 13:31

A zalaegerszegi Ganz-technikum csapata nyerte meg a 16. alkalommal megszervezett Göcsej Harci Túra vármegyei döntőjét. A megyeszékhelyi fiatalok így tavasszal az Országos haditorna verseny döntőjében képviselhetik Zalát. Az idén Zalaszabarban megrendezett eseményen köszöntőt mondott dr. Böröndi Gábor vezérezredes, a Honvéd Vezérkar főnöke. A 16. harci túrát dr. Sifter Rózsa, Zala vármegye főispánja nyitotta meg.

...

Földet a gazdáknak! - második ütem

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 15. 13:27

A Nemzeti Földügyi Központ szervezésében folytatódik az állami tulajdonú földek nyilvános árverés útján történő értékesítése. A Földet a gazdáknak! program II. ütemében Zala vármegyében egy keszthelyi ingatlan árverezésére kerül sor 2023. október 17-én, Zalaegerszegen.

...

Rekordot írt a Pannon Egyetem zalaegerszegi tanévnyitója

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 13. 15:52

A Pannon Egyetem Zalaegerszegi Egyetemi Központja 2023. szeptember 12-én kedden délután tartotta tanévnyitó ünnepségét. Idén 240 elsőéves hallgató kezdi meg a tanulmányait a zalaegerszegi kampuszon, ami rekordnak számít az intézmény életében.

...

Testvérvárosok delegációit fogadták Zalaegerszegen

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 11. 13:29

A Vadpörkölt és Borfesztivál – Zalai teríték 2023 programsorozat alkalmából a zalai vármegye székhelyvárosának tizenhárom testvérvárosi és baráti küldöttségét fogadták 2023. szeptember 8-án, pénteken délelőtt a díszteremben. Az ünnepségen Balaicz Zoltán polgármester mondott köszöntőt, majd a küldöttségek vezetői szóltak a jelenlévőkhöz.

...

Minibölcsi projektnyitót tartottak Andráshidán

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 08. 11:23

Kétcsoportos, 16 férőhelyes mini bölcsőde épül Zalaegerszeg Andráshidai városrészén. A beruházás uniós támogatással, mintegy 240 millió forintos ráfordítással valósul meg. A részletekről a helyszínen projektnyitó rendezvényen számoltak be szeptember 8-án, melyen részt vett Vitályos Eszter, a Kulturális és Innovációs Minisztérium miniszterhelyettese és dr. Sifter Rózsa, Zala vármegye főispánja is.

...

Információs napot tartottak Zalaegerszegen

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 07. 09:50

Az országos tájékoztató rendezvény következő állomásaként Zalaegerszeg dísztermében tartották 2023. szeptember 6-án, szerdán a „CIVIL INFO – NEA 2024” című programot. A rendezvényen mintegy százan vettek részt, akik megtudhatták: a Nemzeti Együttműködési Alap minden eddiginél több forrást, mintegy 14 milliárd forintot biztosít a pályázóknak a jövő évre.

...

Aktuális álláshirdetés a Zala Vármegyei Kormányhivatalnál

Zala Vármegyei Kormányhivatal | 2023. szeptember 01. 12:55

A Zala Vármegyei Kormányhivatal pályázatot hirdet gyámügyi ügyintézői feladatok ellátása érdekében.