Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Elismerő oklevélben részesültek kollégáink

2023.12.04. 14:04 | Zala Vármegyei Kormányhivatal

Start Plusz díjazásban részesült Deák Ferenc osztályvezető, valamint Balogh László Attila szakügyintéző, közfoglalkoztatással kapcsolatos hatósági és koordinációs feladatokban résztvevő két munkatársunk.

Kép

A kimagasló szakmai munkát elismerő miniszteri oklevelet a Zala Vármegyei Kormányhivatal szakemberei november 30-án vehették át a Belügyminisztériumban Réthy Páltól, a BM közfoglalkoztatási és vízügyi helyettes államtitkárától.

A belügyminiszter minden évben Start Plusz díjazásban részesíti a közfoglalkoztatási programok megvalósítása során kiemelkedő szakmai munkát végzett településeket és példaértékű munkát végző közfoglalkoztatókat. Rendhagyó módon idén az érintett szakterület kormányhivatali munkatársai is elismerésben részesültek.

A Belügyminisztérium fontosnak tartja, hogy azok a kormányhivatali munkatársak, akiknek munkája figyelemre méltó, pozitív visszajelzést kapjanak elvégzett feladatukról. Az elmúlt több mint tíz év sikereihez és a feladatok eredményes megvalósításához a kormányhivatalok foglalkoztatási főosztályainak közfoglalkoztatásért felelős munkatársai is nagymértékben hozzájárultak.

Forrás: Zala Vármegyei Kormányhivatal