Jótékonysági estet tartottak Zalaegerszegen

2022.05.03. 13:34 | Zala Vármegyei Kormányhivatal

Az Arany Bárány Hotel télikertje adott otthont 2022. április 30-án, szombaton a Zalai Polgári Körök Egyesülete által szervezett – immáron 11. alkalommal megrendezett – Polgári Estélynek.

Kép

A rendezvény ezúttal is jótékony célokat szolgál, az idei évben a Beregszászi Színház zalaegerszegi fellépésére gyűjtöttek. Az esemény fővédnöke Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, a díszvendég Rátóti Zoltán Jászai Mari-díjas színész, érdemes és kiváló művész volt.

A régi Zalaegerszeg polgári közössége által gyakorolt hagyományok felelevenítése mellett a rendezvény évről-évről kiváló alkalmat teremt a közös együttlétre, a kapcsolatok elmélyítésére. Mindezek fontossága melletti elköteleződése jeleként az eseményen – Jagasics János, a szervező egyesület vezetőjének meghívására – személyesen tette tiszteletét dr. Sifter Rózsa kormánymegbízott, Vigh László országgyűlési képviselő és felesége, Vigh Lászlóné, Balaicz Zoltán polgármester, Tolvaj Márta önkormányzati főtanácsadó, valamint Besenczi Árpád színházigazgató is.

Forrás: Zalai Hírlap, Zala Megyei Kormányhivatal