Kecskemét Közszolgálatáért Díjat kapott munkatársunk

2023.11.07. 15:07 | Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal

Baracsi Istvánt, a Kecskeméti Járási Hivatal foglalkoztatási szakügyintézőjét tüntették ki a Kecskemét Közszolgálatáért Díjjal, amelyet a város önkormányzata egy idén februárban alkotott rendelettel hozott létre. 2023 októberében, a Város Napján adták át valamennyi, 2023. évi önkormányzati díjat és kitüntetést.

Kép
Baracsi_István

Baracsi István tősgyökeres kecskemétiként, 1992-től dolgozik a munkaügyi szervezet szolgálatában. Munkáját Kecskeméten kezdte ügyintézőként, majd évekig a Munkaügyi Központ Képzési osztályát vezette. 2012-től a Bács-Kiskun Megyei Kormányhivatal Munkaügyi Központnál projekteket koordinált. 2019-től a Kecskeméti Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztály kollégájaként kiemelkedő kapcsolatokat ápol a kecskeméti felnőttképzés intézményeivel, iskoláival. Vállalati kapcsolattartóként példaértékű együttműködést tart fenn és bizalmi viszonyt alakított ki a kecskeméti cégekkel, civil szervezetekkel és önkormányzatokkal, ugyanis munkaerő-piaci szempontból elengedhetetlen, hogy hivatalunk is folyamatosan jelen legyen a kecskeméti kis-, közép- és nagyvállalatok életében, ezzel segítve azok versenyképességét.

Munkatársunk kiemelkedő feladatának tekinti az illetékességi területéhez tartozó munkáltatók tájékoztatását az aktuális foglalkoztatást elősegítő támogatásokról, valamint munkaerő-piaci programokról. Aktív szervezője az évente több alkalommal megrendezésre kerülő állásbörzéknek, munkáltatói fórumoknak, kerekasztal-megbeszéléseknek, amelyen teret biztosítunk a Kecskeméthez tartozó munkáltatóknak, hogy megtalálják a megfelelő képzettséggel, képességgel rendelkező munkavállalóikat.

Az elismeréshez szívből gratulálunk!

Forrás: Bács-Kiskun Vármegyei Kormányhivatal