Töltse le mobiljára a Kormányablak alkalmazást! Google Play App Store

Felhívás telefonos ügyfél-tájékoztatás szüneteléséről

Informatikai karbantartás miatt szünetel a telefonos ügyfél-tájékoztatás augusztus 9-én, szerdán, 09:00-16:30 óra között a Kalocsa, Petőfi tér 3. szám alatti Népegészségügyi Osztályon. 

Az iratok személyes átvétele, az ügyintézés ezen időszak alatt is zavartalanul biztosított.

 

Köszönjük a megértésüket és türelmüket!

 (Bács- Kiskun Vármegyei Kormányhivatal)

Ügyfélszolgálat alapadatok

E-mail:
nepegeszsegugy.kiskoros@bacs.gov.hu
Telefon:
+36 78 795 100
Cím:
6200 Kiskőrös, Petőfi tér 3.
Illetékesség:
Bács-Kiskun vármegye, Kiskőrösi járás, Akasztó, Bócsa, Császártöltés, Csengőd, Fülöpszállás, Imrehegy, Izsák, Kaskantyú, Kecel, Kiskőrös, Páhi, Soltszentimre, Soltvadkert, Tabdi, Tázlár

Nyitvatartás

hétfő: 8:00-16:00
kedd: 8:00-16:00
szerda: 8:00-16:30
csütörtök: 8:00-16:00
péntek: 8:00-12:00
szombat: Zárva
vasárnap: Zárva

Egyéb információk

Családvédelmi szolgálat: 06-78/795-093

Ügyfélfogadás kizárólag előzetesen egyeztetett időpontban!

Előjegyzési idő: csütörtök: 8:30 - 9:00.

A lakosság egészségügyi állapotát vizsgálja és azokat a környezeti tényezőket, melyek az egészségi állapotát hátrányosan befolyásolhatják. Így különösen az ivóvíz, levegőszennyezés, hulladékkezelés, szennyvízkezelés kérdéseit, mint környezet-egészségügyi tényezőket. A hatóság ellátja az egészségügyi szolgáltatók (háziorvosok, gyermekorvosok, fogorvosok, védőnők) működési engedélyezését és ápolás szakfelügyeleti, valamint védőnői szakfelügyeleti ellenőrzéseket végez. Kémiai biztonsági, élelmezés- és táplálkozás-egészségügyi, gyermek- és ifjúság-egészségügyi, valamint járványügyi helyszíni ellenőrzéseket végez, hiányosságra intézkedik. A hatóság keretében működik a Családvédelmi Szolgálat, mely a magzati élet védelmére létrehozott szervezet. Hatósági feladatai mellett az Osztály egészségfejlesztési, egészség-megőrzési tevékenysége keretében szervezi a lakossági szűrővizsgálatokat.