Árvízvédelmi telefonvonal: 06 80/204-240

Várják a jelentkezéseket hivatásos gondnok képzésre

2023.08.18. 12:32 | Baranya Vármegyei Kormányhivatal

A Baranya Vármegyei Kormányhivatal hivatásos gondnok képzést szervez novemberben. Az összesen 28 órás képzés iránt érdeklődők 2023. szeptember 15-ig adhatják be jelentkezésüket Baranya Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztályára. A sikeres vizsgázók hivatásos gondnok képzettséget szerezhetnek, bekerülnek a Budapest Fővárosi Kormányhivatal által vezetett nyilvántartásba, és ez alapján hivatásos gondnoki tevékenységet folytathatnak.

 

 

A képzésen történő részvétel feltétele a pontosan kitöltött jelentkezési lap és a végzettséget igazoló irat (érettségi bizonyítvány vagy oklevél) fénymásolatának 2023. szeptember 15. napjáig történő megküldése a Baranya Vármegyei Kormányhivatal Hatósági Főosztály Szociális és Gyámügyi Osztály számára. A képzésen való részvétel feltétele a képzési díj legkésőbb 2023. szeptember 30. napjáig történő megfizetése is.

A képzéssel és a jelentkezéssel kapcsolatos részletes tudnivalókat a csatolmányok között található Tájékoztató tartalmazza.

 

Forrás: Baranya Vármegyei Kormányhivatal