Állásbörze a Henkel Magyarország Kft. munkavállalóinak

2024.06.26. 13:24 | Békés Vármegyei Kormányhivatal

A Békés Vármegyei Kormányhivatal a vállalattal közösen szervezett állásbörzét június 26-án, szerdán a cég körösladányi üzemében. A vármegyei munkáltatók részvételével megvalósult karriernap a gyáregységben dolgozók zökkenőmentes elhelyezkedését hivatott segíteni.

Kép

A vármegyei kormányhivatal minden elérhető eszközzel támogatja a körösladányi üzem létszámleépítésében érintett családokat, valamint folyamatosan kapcsolatban áll a vállalattal a dolgozók kedvező elhelyezkedése érdekében.

Az üzem dolgozói uniós és hazai finanszírozású forrásokból átképzésben, munkaerő-piaci programokban vehetnek részt, valamint zajlik a potenciális foglalkoztatók feltérképezése, a munkaerőigények rögzítése is.

A Békés Vármegyei Kormányhivatal annak érdekében, hogy megkönnyítse a dolgozók újbóli munkába állását, heti két alkalommal kihelyezett ügyfélszolgálatot is fog működtetni a gyárban.

A gyáregység területén megvalósult állásbörzén több mint 13 jelentős, nagy létszámot foglalkoztató cég kínálta álláslehetőségeit az üzemben dolgozóknak.

Forrás: Békés Vármegyei Kormányhivatal