A kétszázötvenezredik ügyfelet köszöntötték a szarvasi kormányablakban

2023.06.29. 15:49 | Békés Vármegyei Kormányhivatal

A helyi, 64 esztendős Gyurcsán Erzsébet személyében csütörtökön délelőtt a negyedmilliomodik ügyfelet köszöntötték a szarvasi kormányablakban. Dr. Takács Árpád főispán és Dankó Béla országgyűlési képviselő az utolsó előtti munkanapján virágcsokorral köszöntötte a Nők 40 program keretében nyugállományba vonuló Vargáné Valach Judit szarvasi kormányablak-szakügyintézőt is.

Kép
Negyedmilliomodik ügyfél BéVKH indexkép - dr. Takács Árpád főispán

A szarvasi kormányablak 2015. december 18-án, Békés vármegyében a tizenegyedik kormányablakként nyitotta meg kapuit az ügyfelek előtt. Békésben jelenleg tizennyolc kormányablak, illetve a mobilizált ügyfélszolgálat, közismert nevén a kormányablakbusz biztosítja, szállítja helybe a korszerű közigazgatási szolgáltatásokat a lakosságnak – hangsúlyozta dr. Takács Árpád. A szarvasi kormányablakban, miként máshol is a vármegyében, átlagosan 10 perc körüli a várakozási idő, s 6-8 perc alatt intézhetik el ügyeiket az ügyfelek. A szarvasi kormányablakban tavaly több mint 35 ezer ügyfél fordult mg – ismertette a részleteket a főispán.

Kép
Negyedmilliomodik ügyfél BéVKH kép1

Szarvas város kiemelkedő szerepe a térségben egyértelmű. Gazdasági, kulturális, közép- és felsőoktatási szempontból is térségi jelentőséggel bír – nyomatékosította Dankó Béla országgyűlési képviselő.

Minden szarvasinak nagy öröm és büszkeség az, hogy az önkormányzat egykori épületében működik ma a járási hivatal – emlékeztetett Molnár Etele szarvasi alpolgármester.

Kép
Negyedmilliomodik ügyfél BéVKH kép2

Dr. Takács Árpád főispán, Dankó Béla országgyűlési képviselő, Molnár Etele alpolgármester és Gaál Roland hivatalvezető oklevéllel, virágcsokorral és ajándékkal köszöntötte a negyedmilliomodik ügyfelet.

Szuperlatívuszokban tudok csak beszélni a kormányablakban folyó ügyintézésről, hiszen maximálisan elégedett vagyok az itt dolgozó kormánytisztviselők munkájával. Rendkívül empatikus, rugalmas, segítőkész szakemberek, akiknek munkáját a magas fokú felkészültség és az ügyfélközpontúság jellemzi – nyilatkozta a személyazonosító igazolvány és vezetői engedély ügyet intéző Gyurcsán Erzsébet.

Kép
Negyedmilliomodik ügyfél BéVKH - dr. Takács Árpád főispán, Dankó Béla országgyűlési képviselő

Dankó Béla országgyűlési képviselő és dr. Takács Árpád főispán az utolsó előtti munkanapján virágcsokorral köszöntötte a Nők 40 program keretében nyugállományba vonuló Vargáné Valach Judit szarvasi kormányablak-szakügyintézőt is.

Harmincegy esztendeje dolgozom a közigazgatásban: 1992-ben Szarvason a polgármesteri hivatalban kezdtem, 2000-től az okmányirodán, s a járási hivatalok megalakulása, 2013. január 1-je óta a Szarvasi Járási Hivatalban dolgoztam – mondta a meghatottságtól örömkönnyeit törölgetve Vargáné Valach Judit.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Forrás: Békés Vármegyei Kormányhivatal